Mooie Merken

Een uitstraling die past bij jouw merk

 

Als de strategie bepaald is, gaan we aan slag met de visuele identiteit. Onze designers maken ontwerpen die passen bij jouw merk en die jouw doelgroep aanspreken. We ontwikkelen de slogan, schetsen het logo, de huisstijl en beelden. Daarna schrijven we teksten van jouw merkverhaal en maken we unieke en persoonlijke beelden. Eén merk, één stijl, één boodschap. Afhankelijk van de strategie worden middelen ontwikkelt die nodig zijn om jouw merk een gezicht te geven. Van website, social media en (online) magazine, tot bedrijfsvideo en beursstand.

Logo

 

Eén van de belangrijkste herkenningspunten van je merk is het logo. Dit is dan ook hét vertrekpunt als wij aan de slag gaan met de visuele identiteit. Bij het ontwerp van het logo bepalen we tegelijkertijd het kleurenpalet, lettertype en de vormentaal die we in gaan zetten voor de verdere uitwerking van jouw identiteit.

Vertel altijd je verhaal, desnoods met woorden

Dat is ons motto als het gaat om beelden en teksten. Essentieel voor een goede presentatie van het merk is namelijk goede content. Samen met onze eigen fotograaf en onze vaste partners ontwikkelen wij sprekende beelden en pakkende teksten. Beelden en teksten die passen bij de klant en aansluiten bij de doelgroep. Zo doen we er alles aan om jouw verhaal zo goed mogelijk te vertellen. 

Huisstijl en website

 

Als het logo en de basiselementen bepaald zijn, ontwerpen we alle benodigde items om jouw merk zo goed mogelijk te presenteren. Afhankelijk van jouw bedrijf/merk wordt bepaald welke middelen essentieel zijn. Denk hierbij aan visitekaartjes, (digitaal)briefpapier, e-mailhandtekeningen, bedrijfskleding en signing.

Om goed zichtbaar te zijn in de markt, behoort ook de website tot een van de basiselementen. Afhankelijk van jouw doelgroep, markt en product of dienst zetten we een menustructuur o.b.v. online zoekwoorden op. We stijlen een moderne website, waarna de website technisch gebouwd zal worden. Alle content voor de website hebben we al verzameld bij de ontwikkeling van jouw merkverhaal.

 

Busbelettering

Maak van je wagenpark een rijdend visitekaartje. Zeker als je zoveel op de weg zit als onze klant Boer Beter. Met sprekende busbelettering vergroot je de zichtbaarheid van jouw merk bij een groot publiek.


 

Presentatiemateriaal

Sta je op een beurs of wil je zichtbaar zijn op een open dag (van een klant)? Wij denken graag met je mee hoe we jouw merk het beste kunnen presenteren. Bijvoorbeeld met roll-up banners of een complete stand.


 

Bedrijfskleding

Komen jouw medewerkers veel bij klanten over de vloer? De uitstraling van je merk stopt niet bij een mooi logo en een goede website. Zorg dat je mensen er netjes bij lopen met kleding die past bij de uitstraling van je merk.


 

Magazine

Een mooie -offline- manier om je verhaal te vertellen is een magazine. Dat kan zowel intern, bijvoorbeeld een personeelsmagazine, als extern ingezet worden. Voor onze klant Boer Beter hebben we een magazine ontwikkeld om alle producten te presenteren in één handboek.


 

Online magazine

Makkelijk te verspreiden en op alle devices te lezen, dat zijn voordelen van een online magazine. Je kunt het online magazine voor allerlei doeleinden inzetten, onder andere als nieuwsbrief, jaarverslag en productbrochure.


 

Mis je nog wat?

Natuurlijk kunnen we niet alles benoemen, maar wij houden van een uitdaging en zoeken altijd naar een passende oplossing voor jouw communicatievraagstuk. Zo hebben we voor de Rabobank Gelderse Vallei aan de hand van het thema voedselverspilling grote boxen gemaakt in de vorm van een lunchbox. Hier kunnen we een compleet lespakket in kwijt: schorten, opdrachten- en werkboekjes, vershoudklemmen. En we maakten een hele grote boterham als presentatiemateriaal. Ideeën genoeg!

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en jouw doelstellingen. Ben je ook nieuwsgierig naar merkbaar resultaat? Laten we kennismaken. Bel 0342 200 200 of mail info@mooimerk.com.