Onze werkwijze
in 6 stappen

Hink-stap-sprong

 

Werk maken van je merk? Dat is slim om te doen. Want daarmee word je herkenbaar bij je doelgroep. Je wordt bekend. Krijgt fans. En klanten die bij je kopen. Dat wil jij toch ook? Wij helpen je daarbij, in 6 stappen. Hink, stap, sprong!

1. Onderzoek

 

We verkennen de markt en gaan in gesprek met je bedrijf en klanten. Kortom, we halen de Sherlock Holmes in onszelf naar boven. Goed onderzoek is stap 1 op weg naar resultaat. 

2. Strategie

 

Op basis van inzichten uit het onderzoek, ontwikkelen we de merkidentiteit: merkovertuiging (why), merkbelofte (what) en merkwaarden (how). Dit is de basis voor álle marketingcommunicatie.

3. Concept

 

We schetsen het logo, de huisstijl, slogan en beelden. Doel van het communicatieconcept? Dat je daarmee unieke positie inneemt in jouw markt. En dat je bekendheid genereert voor het merk.

4. Content

 

We maken logo en huisstijl definitief. Schrijven teksten die jouw merk en verhaal verwoorden. En maken karaktervolle beelden. Foto’s, illustraties, animaties of een bedrijfsfilm. Eén merk, één stijl, één boodschap.

5. Communicatiemiddelen

 

We ontwikkelen de communicatiemiddelen waarmee je je doelgroep bereikt, inspireert en activeert. Van website, social media en (online) magazine tot autobelettering en beursstand. 

6. Resultaat

 

Zodra de website staat, investeren we in SEO en SEA om je website vindbaar te maken. Ook bespreken we samen of we inzetten op een marketingcampagne. Het resultaat van alle communicatiemiddelen telt. En dat resultaat merk je. Offerteaanvragen, afspraken, opdrachten en bestellingen, bezoek in je winkel, nieuwe medewerkers én klanten. We monitoren de resultaten. Analyseren deze. En sturen zonodig bij.

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en jouw doelstellingen. Ben je ook nieuwsgierig naar merkbaar resultaat? Laten we kennismaken. Bel 0342 200 200 of mail info@mooimerk.com.