Marketingplan voor merkbaar resultaat

Plan, actie…resultaat! En wel zo:

Marketingplan laten maken

Je wilt een marketingplan laten maken. Yes! Dan hoeven we je niet uit te leggen dat marketingmiddelen nooit doel op zich zijn. 

 

Ja, een website, brochure, advertentie, die dingen werken. Maar ze werken het beste wanneer ze onderdeel uitmaken van een doortimmerde marketingstrategie. 

 

En een marketingstrategie werkt alleen wanneer die geënt is op jouw doelgroep: wie zijn ze, waar zijn ze, wat is hun probleem en wat vinden ze belangrijk? En dat doorvertaald naar (unieke) voordelen en resultaten van jouw product of dienst.

 

Alles komt samen in het marketingplan.

Wij helpen je graag die te maken.

Een marketingplan dat leidt tot merkbaar resultaat

Merkbaar resultaat. Die term kom je overal op onze website tegen. Wat we daarmee precies bedoelen? Eenvoudig: Als wij óók je marketingplan uitvoeren, tonen we aan wat het je oplevert.

 

In omzet, welteverstaan. Maar ook in aantal leads, bezoekers naar je website, zichtbaarheid, etc. Alles wat meetbaar is, meten we. En die cijfers delen we met jou. 

 

Maar zover zijn we nog niet… 

 

Het begint met je marketingplan laten maken. Dat doen we met jou en je team. Natuurlijk pas nadat we jou en je bedrijf kennen. Je wensen. Je doelstellingen. En vooral: je doelgroep.

 

Zodat straks alles wat je doet om nieuwe klanten te bereiken, geworteld is in een vruchtbaar marketingplan. Resultaat is daarna slechts een kwestie van aandacht geven, bewateren en onderhouden.

 

Dus, klaar om wortel te schieten? 😀

 

 

Laten we kennismaken

Iedere succesvolle samenwerking begint met een eerste kennismaking. We zien je dan ook graag langskomen, bij ons in Kootwijkerbroek. Desgewenst komen we natuurlijk bij jóu langs. Laat het ons weten:

Om tafel!


PS: misschien valt het je op dat we in bovenstaande tekst geen marketingtermen gebruiken. Dat klopt; die gebruiken we zo min mogelijk. Voor onze klanten houden we het graag simpel: dit gaan we voor je doen, en dat levert het op. Ingewikkelder gaan we het niet maken.

We zijn op alle vlakken blij met onze nieuwe website. Het levert ons de juiste klanten op!

Elnard Bos - Bos Verhuur

Eindelijk! Merkbaar resultaat uit je marketing

Het begint – uiteraard – met een goed gesprek over jouw wensen en doelstellingen.

 

Aan de slag!