Ontmoet ons team

 

Kies je voor MooiMerk? Dan krijg je met ons te maken. En geloof ons, dat wil je. Ontmoet dus beslist ons team. Van ontembare creatief tot stipte projectmanager. En van merkstrateeg tot beeldmakers en grafisch vormgevers. Samen zorgen we dat jouw merk resultaat oplevert!

Helmert van Reenen 

Eigenaar / art director

Helmert is een creatief én een ambitieuze ondernemer. De ideeën blijven borrelen en bruisen. Dat zie je terug in z’n schetsen en logo-ontwerpen. Hij heeft oog voor detail. Niet voor niets ziet de aankleding van onze studio er heel aantrekkelijk uit. Helmert neemt graag een uitgebreid kijkje in de keuken van de klant. Dat inspireert hem. Net als mooie verhalen en sprekende beelden. Kennismaken? Als netwerker pur sang staat hij altijd open voor een gesprek.

mail Helmert

Elice Gritter 

Merkstrateeg

Elice houdt van mooie klanten en mooie merken. Haar credo: ‘Buiten winnen is binnen beginnen’. Want door binnen te beginnen, bouw je een uniek en sterk merk op. Elice start daarom altijd bij de identiteit van het bedrijf. Dit levert een merkbelofte op die authentiek én relevant is. Elice bouwt ook mee aan de groei van MooiMerk. En ze is een ster in het managen van projecten en het team. Elice regelt het allemaal! 

mail Elice

André van Reenen 

Grafisch vormgever

André werkt al zo ongeveer sinds de start bij MooiMerk. Onderweg naar MooiMerk geniet hij fietsend van de natuur. Hij is een echte werktijger en verstouwt –dankzij zijn enorme Adobe-kennis– heel wat werk. André is op veel terreinen inzetbaar.

Zo is hij op een gemiddelde dag bezig met bijvoorbeeld een advertentie, een geanimeerde banner of een complete huisstijl. Hij is technisch heel goed onderlegd en bedenkt de slimste features voor bijvoorbeeld websites. Klanten waarderen zijn creativiteit en snelheid.

mail André

Raimond Zoeter

Fotograaf / Videograaf

Al op zijn zesde hield Raimond zijn eerste camera vast. Geen wonder, als je uit een familie vol fotografen komt.

Raimond is het liefst op pad om projecten en diensten voor onze klanten vast te leggen. In zijn ogen is persoonlijk contact over wensen en ideeën daarbij essentieel. Zo komt hij tot verrassende beelden die passen bij mensen en merken.

mail Raimond

Wendie van Reenen 

bedrijfsvoering / projectmanager

Zonder Wendie is MooiMerk nergens. Ze verzorgt het plannen van de projecten. Ziet erop toe dat deadlines worden gehaald. En zorgt voor de bedrijfsvoering: van financiën tot HR. Super belangrijk! Want blije medewerkers zorgen voor gelukkige klanten! Wendie geniet ervan om alles op een rijtje te hebben. Zo kan ze het team én onze klanten echt helpen.

mail Wendie

Brannie

Projectmanager

Brannie is een onmisbare schakel en vrolijke noot binnen MooiMerk. Ze zorgt ervoor dat klanten prettig ontvangen en geholpen worden en dat projecten op tijd gerealiseerd worden. Ze is van begin tot eind betrokken bij een project. Van klantcontact tot administratieve taken tot en met het inspelen op onvoorziene omstandigheden. Brannie regelt het allemaal en doet het altijd met een grote glimlach. ‘Pas als de klant écht tevreden is, zit mijn werk erop’.

Tessa

Designer

Tessa heeft een creatief brein en weet haar schetsen eenvoudig om te zetten in doordachte ontwerpen. Ze vindt het gaaf om op basis van de merkidentiteit een passend logo en huisstijl of uniek webdesign te ontwikkelen voor een klant. Tessa heeft een frisse kijk op nieuwe media en creëert graag 3D-concepten of animatiefilmpjes. “Ik zie overal een creatieve uitdaging in en verras onze klanten graag met een opvallend, nieuw idee!“.

Senior designer gezocht

Ben jij ons nieuwe toptalent?

MooiMerk heeft stevige ambities en wil zich graag versterken met een gedreven, ontembare creatief. Een ervaren designer, die klanten (en ons) verstaat en verrast met visuele identiteiten en grafische concepten. Jouw werk liegt er niet om, het is relevant en de merkidentiteit van onze klant is leidend.

Genoeg. Kom in actie. Bekijk de vacature. Mail je indrukwekkende portfolio naar Helmert.

Werken bij MooiMerk?

We zijn op zoek naar talent. Op dit moment zoeken we een senior designer en een reclame fotograaf*. 


Pak je kans en solliciteer!

* in gesprek