Ontmoet ons team

 

Kies je voor MooiMerk? Dan krijg je met ons te maken. En geloof ons, dat wil je. Ontmoet dus beslist ons team. Van ontembare creatief tot stipte projectmanager. En van merkstrateeg tot beeldmakers en grafisch vormgevers. Samen zorgen we dat jouw merk resultaat oplevert!

Helmert van Reenen 

Eigenaar / art director

Helmert is een creatief én een ambitieuze ondernemer. De ideeën blijven borrelen en bruisen. Dat zie je terug in z’n schetsen en logo-ontwerpen. Hij heeft oog voor detail. Niet voor niets ziet de aankleding van onze studio er heel aantrekkelijk uit. Helmert neemt graag een uitgebreid kijkje in de keuken van de klant. Dat inspireert hem. Net als mooie verhalen en sprekende beelden. Kennismaken? Als netwerker pur sang staat hij altijd open voor een gesprek.

mail Helmert

Elice Gritter 

Merkstrateeg

Elice houdt van mooie klanten en mooie merken. Haar credo: ‘Buiten winnen is binnen beginnen’. Want door binnen te beginnen, bouw je een uniek en sterk merk op. Elice start daarom altijd bij de identiteit van het bedrijf. Dit levert een merkbelofte op die authentiek én relevant is. Elice bouwt ook mee aan de groei van MooiMerk. En ze is een ster in het managen van projecten en het team. Elice regelt het allemaal! 

mail Elice

Wendie van Reenen 

bedrijfsvoering / projectmanager

Zonder Wendie is MooiMerk nergens. Ze verzorgt het plannen van de projecten. Ziet erop toe dat deadlines worden gehaald. En zorgt voor de bedrijfsvoering: van financiën tot HR. Super belangrijk! Want blije medewerkers zorgen voor gelukkige klanten! Wendie geniet ervan om alles op een rijtje te hebben. Zo kan ze het team én onze klanten echt helpen.

mail Wendie

André van Reenen 

Grafisch vormgever

André werkt al zo ongeveer sinds de start bij MooiMerk. Onderweg naar MooiMerk geniet hij fietsend van de natuur. Hij is een echte werktijger en verstouwt –dankzij zijn enorme Adobe-kennis– heel wat werk. André is op veel terreinen inzetbaar.

Zo is hij op een gemiddelde dag bezig met bijvoorbeeld een advertentie, een geanimeerde banner of een complete huisstijl. Hij is technisch heel goed onderlegd en bedenkt de slimste features voor bijvoorbeeld websites. Klanten waarderen zijn creativiteit en snelheid.

mail André

Rob Scheurwater

Grafisch vormgever

Rob is super klantgericht. Samen met de klant zoekt hij naar de beste manier om het merkverhaal te vertellen. Rob studeerde grafisch ontwerp aan de kunstacademie. Hij is specialist in vormgeving, visuele identiteiten en communicatieconcepten. Klanten en collega’s werken graag met hem samen om tot de mooiste resultaten te komen. Maar ook vanwege zijn aanstekelijke lach ;-) 

mail Rob

Nander de Wijk

Fotograaf én videograaf

Geen succesvolle communicatie zonder sprekende beelden. Nander is onze creatieve fotograaf en videograaf. Hij legt makkelijk contact en houdt van gezelligheid. Nander maakt de prachtigste beelden, passend bij het verhaal van de klant. En met zijn camera’s en drone is hij prettig allround. Van interieur- en architectuurfotografie tot boeiende reportages voor magazines en websites. Altijd op zoek naar verrassend sterk beeld. 

mail Nander

Marianka Morren

Grafisch vormgever

Afgelopen zomer heeft Marianka de studie mediavormgeving art & design afgerond. Sinds het afronden van haar studie versterkt ze het MooiMerk team. Elke dag realiseert ze met veel enthousiasme samen met haar collega's mooie ontwerpen en helpt ze om nog meer mooie merken op de kaart te zetten. Ze weet van aanpakken staat haar mannetje.
 

mail Marianka

Werken bij MooiMerk?

We zijn continue op zoek naar talent.
Designers, beeldmakers en (online) marketeers.
Bekijk de vacaturepagina en stel je voor...