Ontmoet ons team

 

Kies je voor MooiMerk? Dan krijg je met ons te maken. En geloof ons, dat wil je. Ontmoet dus beslist ons team. Van ontembare creatief tot stipte projectmanager. En van merkstrateeg tot beeldmakers en grafisch vormgevers. Samen zorgen we dat jouw merk resultaat oplevert!

Helmert van Reenen 

Eigenaar / art director

Helmert is een creatief én een ambitieuze ondernemer. De ideeën blijven borrelen en bruisen. Dat zie je terug in z’n schetsen en logo-ontwerpen. Hij heeft oog voor detail. Niet voor niets ziet de aankleding van onze studio er heel aantrekkelijk uit. Helmert neemt graag een uitgebreid kijkje in de keuken van de klant. Dat inspireert hem. Net als mooie verhalen en sprekende beelden. Kennismaken? Als netwerker pur sang staat hij altijd open voor een gesprek.

mail Helmert

Wendie van Reenen 

bedrijfsvoering / projectmanager

Zonder Wendie is MooiMerk nergens. Ze verzorgt het plannen van de projecten. Ziet erop toe dat deadlines worden gehaald. En zorgt voor de bedrijfsvoering: van financiën tot HR. Super belangrijk! Want blije medewerkers zorgen voor gelukkige klanten! Wendie geniet ervan om alles op een rijtje te hebben. Zo kan ze het team én onze klanten echt helpen.

mail Wendie

Elice Gritter 

Merkstrateeg

Elice houdt van mooie klanten en mooie merken. Haar credo: ‘Buiten winnen is binnen beginnen’. Want door binnen te beginnen, bouw je een uniek en sterk merk op. Elice start daarom altijd bij de identiteit van het bedrijf. Dit levert een merkbelofte op die authentiek én relevant is. Elice bouwt ook mee aan de groei van MooiMerk. En ze is een ster in het managen van projecten en het team. Elice regelt het allemaal! 

mail Elice

Raimond Zoeter

Fotograaf / Videograaf

Al op zijn zesde hield Raimond zijn eerste camera vast. Geen wonder, als je uit een familie vol fotografen komt.

Raimond is het liefst op pad om projecten en diensten voor onze klanten vast te leggen. In zijn ogen is persoonlijk contact over wensen en ideeën daarbij essentieel. Zo komt hij tot verrassende beelden die passen bij mensen en merken.

mail Raimond

André van Reenen 

Grafisch vormgever

André werkt al zo ongeveer sinds de start bij MooiMerk. Onderweg naar MooiMerk geniet hij fietsend van de natuur. Hij is een echte werktijger en verstouwt –dankzij zijn enorme Adobe-kennis– heel wat werk. André is op veel terreinen inzetbaar.

Zo is hij op een gemiddelde dag bezig met bijvoorbeeld een advertentie, een geanimeerde banner of een complete huisstijl. Hij is technisch heel goed onderlegd en bedenkt de slimste features voor bijvoorbeeld websites. Klanten waarderen zijn creativiteit en snelheid.

mail André

Rob Scheurwater

Grafisch vormgever

Rob is super klantgericht. Samen met de klant zoekt hij naar de beste manier om het merkverhaal te vertellen. Rob studeerde grafisch ontwerp aan de kunstacademie. Hij is specialist in vormgeving, visuele identiteiten en communicatieconcepten. Klanten en collega’s werken graag met hem samen om tot de mooiste resultaten te komen. Maar ook vanwege zijn aanstekelijke lach ;-) 

mail Rob

Erik Jager

Merkstrateeg

Uitdagende vraagstukken op het gebied van branding. De vraag achter de vraag doorgronden, om van daaruit het fundament te leggen voor je merk. Dat is waar Erik energie van krijgt. Zijn passie voor nieuwe trends en methodieken helpen hem daarbij. Het is zijn missie merken bewust te maken van de positieve impact die zij kunnen leveren aan het dagelijkse leven van mens, milieu en maatschappij. Met zijn 2 meter 2 is hij moeilijk te ontwijken. Dus bereid je maar vast voor op de volgende lastige vraag die hij aan je zal stellen.

Elmer van Hest

Tekstschrijver

Heldere en pakkende teksten, daarvoor hebben we Elmer. Deze ervaren storyteller produceert content voor websites en andere communicatiemiddelen, online en offline.

Als tekstschrijver is Elmer bloemrijk waar het mag, zakelijk waar het moet. Hij is onderzoekend en nieuwsgierig en weet hoofdzaken snel van bijzaken te onderscheiden. Dat is waar krachtige verhalen om vragen. En een creatieve one liner of slogan, daar zit hij ook nooit om verlegen. Net als een leuk gesprek! Uit zijn pen komen zo steeds weer teksten die merken van A tot Z laten leven.

 

mail Elmer

Werken bij MooiMerk?

We zijn continu op zoek naar talent.
Designers, beeldmakers en (online) marketeers.
Neem contact op en stel je voor...