Ontmoet ons team

 

Kies je voor MooiMerk? Dan krijg je met ons te maken. En geloof ons, dat wil je. Ontmoet dus beslist ons team. Van ontembare creatief tot stipte projectmanager. En van merkstrateeg tot beeldmakers en grafisch vormgevers.

Samen zorgen we dat jouw merk resultaat oplevert!

Helmert 

Eigenaar / art director

Helmert is een creatief én een ambitieuze ondernemer. De ideeën blijven borrelen en bruisen. Dat zie je terug in z’n schetsen en logo-ontwerpen. Hij heeft oog voor detail. Niet voor niets ziet de aankleding van onze studio er heel aantrekkelijk uit. Helmert neemt graag een uitgebreid kijkje in de keuken van de klant. Dat inspireert hem. Net als mooie verhalen en sprekende beelden. Kennismaken? Als netwerker pur sang staat hij altijd open voor een gesprek.

mail Helmert

Elice 

Merkstrateeg

Elice houdt van mooie klanten en mooie merken. Haar credo: ‘Buiten winnen is binnen beginnen’. Want door binnen te beginnen, bouw je een uniek en sterk merk op. Elice start daarom altijd bij de identiteit van het bedrijf. Dit levert een merkbelofte op die authentiek én relevant is. Elice bouwt ook mee aan de groei van MooiMerk. En ze is een ster in het managen van projecten en het team. Elice regelt het allemaal! 

mail Elice

Kelvin

Art director

Kelvin wordt blij van klanten verrassen met zijn creatieve en doordachte ideeën. Hij bedenkt campagnes in alle vormen en maten, biedt inspiratie aan het team en weet ook wanneer het belangrijk is om te kiezen tussen vorm en functie. Daarnaast denkt hij mee vanuit een marketingoogpunt en geeft daar slim advies in. In het weekend maakt hij graag een lange wandeling in het bos met zijn Finse Lappenhond.

mail Kelvin

Thomas

Marketing coördinator

Als je MooiMerk belt, is er een grote kans dat je onze marketingmanager Thomas aan de lijn krijgt. Hij houdt dagelijks het overzicht op de werkvloer en heeft oog voor detail. Met de 15 jaar commerciële ervaring is hij een strategische sparringpartner voor iedere klant. Hij gaat tot het uiterste. Verliezen is voor hem geen optie. Ook niet tijdens de dagelijkse potjes tafeltennis.

mail Thomas

Gezocht 

Ervaren designer (full time)

Met voorliefde voor online en branding. Word MooiMerker en draag bij aan de groei die wij doormaken. Ontwikkel jezelf tot een topper in je vakgebied. MooiMerk groeit en zoekt getalenteerde desigers voor web en brandingprojecten. Wij zoeken een online designer die onze klanten verrast met waanzinnige designs.

Bekijk de vacature

Nicky

Digital designer

Onze vrolijke Nicky is niet in één woord te vangen. Haar kledingkast kent alle kleuren van de regenboog. En ze voorziet het team dagelijks van inspiratie in alle vormen en maten. Met heel wat jaren ervaring als digital designer levert ze de mooiste ontwerpen op.

mail Nicky

Joshua

Fotograaf

Joshua is senior fotograaf bij MooiMerk en MooiBeeld. Al op jonge leeftijd ontdekte hij het mooie vak fotografie in zijn geboorteplaats op het platteland van Noord-Holland. Na zijn studies Fotografie in binnen- en buitenland heeft Joshua een stijl ontwikkeld waarin persoonlijkheid en eenvoud samensmelten. Joshua heeft zijn sporen verdiend in de mode en reclame-industrie. Zijn werk is gepubliceerd in vele Nederlandse tijdschriften. Zijn stijl is herkenbaar aan het mooie licht. En aan de manier waarop hij mensen op hun gemak stelt voor de camera.

mail Joshua

Jonathan

Grafisch vormgever

Jonathan is een hele enthousiaste en leergierige junior grafisch vormgever. Voor collega's en klanten zet hij graag zijn beste beentje voor. Hij vindt het geweldig om een compleet nieuwe huisstijl voor klanten neer te zetten. En hij experimenteert graag met logo's. Jonathan doet zijn werk met veel passie en creativiteit en is niet snel tevreden. De lat ligt hoog. Hij is vaak in voor een potje tafeltennis of voetbal. Sportief als hij is, gaat hij altijd voor de winst!

mail Jonathan

Wendie 

Boekhouding 

Wendie verzorgt de financiën en is op de achtergrond betrokken bij de processen binnen MooiMerk. Het team kan op haar rekenen. Super belangrijk! Want blije medewerkers zorgen voor gelukkige klanten! Wendie geniet ervan om alles op een rijtje te hebben. Zo ondersteunt ze het team en draagt ze een belangrijk steentje bij aan onze groei.

mail Wendie

Werken bij MooiMerk?

We zijn altijd op zoek naar talent.
Stuur gerust een open sollicitatie.


Pak je kans en solliciteer!