Ontmoet ons team

 

Kies je voor MooiMerk? Dan krijg je met ons te maken. En geloof ons, dat wil je. Ontmoet dus beslist ons team. Van ontembare creatief tot stipte projectmanager. En van merkstrateeg tot beeldmakers en grafisch vormgevers.

Samen zorgen we dat jouw merk resultaat oplevert!

Helmert 

Eigenaar / art director

Helmert is een creatief én een ambitieuze ondernemer. De ideeën blijven borrelen en bruisen. Dat zie je terug in z’n schetsen en logo-ontwerpen. Hij heeft oog voor detail. Niet voor niets ziet de aankleding van onze studio er heel aantrekkelijk uit. Helmert neemt graag een uitgebreid kijkje in de keuken van de klant. Dat inspireert hem. Net als mooie verhalen en sprekende beelden. Kennismaken? Als netwerker pur sang staat hij altijd open voor een gesprek.

mail Helmert

Elice 

Merkstrateeg

Elice houdt van mooie klanten en mooie merken. Haar credo: ‘Buiten winnen is binnen beginnen’. Want door binnen te beginnen, bouw je een uniek en sterk merk op. Elice start daarom altijd bij de identiteit van het bedrijf. Dit levert een merkbelofte op die authentiek én relevant is. Elice bouwt ook mee aan de groei van MooiMerk. En ze is een ster in het managen van projecten en het team. Elice regelt het allemaal! 

mail Elice

Kelvin

Art director

Kelvin wordt blij van klanten verrassen met zijn creatieve en doordachte ideeën. Hij bedenkt campagnes in alle vormen en maten, biedt inspiratie aan het team en weet ook wanneer het belangrijk is om te kiezen tussen vorm en functie. Daarnaast denkt hij mee vanuit een marketingoogpunt en geeft daar slim advies in. In het weekend maakt hij graag een lange wandeling in het bos met zijn Finse Lappenhond.

mail Kelvin

Brannie

Projectmanager

Brannie is een onmisbare schakel en vrolijke noot binnen MooiMerk. Ze zorgt ervoor dat klanten prettig ontvangen en geholpen worden en dat projecten op tijd gerealiseerd worden. Ze is van begin tot eind betrokken bij een project. Van klantcontact tot administratieve taken tot en met het inspelen op onvoorziene omstandigheden. Brannie regelt het allemaal en doet het altijd met een grote glimlach.

mail Brannie

André 

Grafisch vormgever

André werkt al zo ongeveer sinds de start bij MooiMerk. Onderweg naar MooiMerk geniet hij fietsend van de natuur. Hij is een echte werktijger en verstouwt –dankzij zijn enorme Adobe-kennis– heel wat werk. André is op veel terreinen inzetbaar.

Zo is hij op een gemiddelde dag bezig met bijvoorbeeld een advertentie, een geanimeerde banner of een complete huisstijl. Hij is technisch heel goed onderlegd en bedenkt de slimste features voor bijvoorbeeld websites. Klanten waarderen zijn creativiteit en snelheid.

mail André

Wendie 

Boekhouding 

Wendie verzorgt de financiën en is op de achtergrond betrokken bij de processen binnen MooiMerk. Het team kan op haar rekenen. Super belangrijk! Want blije medewerkers zorgen voor gelukkige klanten! Wendie geniet ervan om alles op een rijtje te hebben. Zo ondersteunt ze het team en draagt ze een belangrijk steentje bij aan onze groei.

mail Wendie

Joshua

Fotograaf

Joshua is allround senior fotograaf bij MooiMerk. Al op zeer jonge leeftijd ontdekte hij het mooie vak fotografie in zijn geboorteplaats op het platteland van Noord-Holland. Na zijn studies Fotografie in binnen- en buitenland heeft Joshua een stijl ontwikkeld waarin persoonlijkheid en eenvoud samensmelten. Joshua heeft zijn sporen verdiend in de mode en reclame-industrie. Zijn werk is gepubliceerd in vele Nederlandse tijdschriften. Zijn stijl is herkenbaar aan het mooie licht. En aan de manier waarop hij mensen op hun gemak stelt voor de camera.

mail Joshua

Heidi 

Communicatiemedewerker

Heidi is communicatiemedewerker bij MooiMerk. Na een succesvolle afstudeerstage konden we Heidi niet laten gaan. Ze is een allround medewerker met talenten op vele vlakken. Zo bouwt ze mee aan sterke, onderscheidende merken. Niet alleen aan ons eigen MooiMerk, maar ook aan merken voor B2B-bedrijven. Haar wapen is haar onderzoekende vermogen. Heidi vraagt door en is niet snel tevreden. Ze schrijft ook makkelijk een tekst. Een merkverhaal of een kort en pakkend berichtje voor social media. Heidi doet het allemaal!

mail Heidi

Jonathan

Grafisch vormgever

Jonathan is een hele enthousiaste en leergierige junior grafisch vormgever. Voor collega's en klanten zet hij graag zijn beste beentje voor. Hij vindt het geweldig om een compleet nieuwe huisstijl voor klanten neer te zetten. En hij experimenteert graag met logo's. Jonathan doet zijn werk met veel passie en creativiteit en is niet snel tevreden. De lat ligt hoog. Hij is vaak in voor een potje tafeltennis of voetbal. Sportief als hij is, gaat hij altijd voor de winst!

mail Jonathan

Mariëlle 

Grafisch vormgever

Mariëlle blijft deze zomervakantie werken als vervolg op haar stage bij MooiMerk! Deze vrolijke meid maakt vlotte video's en daarnaast pakt ze graag verschillende ontwerp opdrachtjes op. Ze is gedetailleerd en doet haar werk met veel plezier. Een mooie aanvulling op ons team dus!

mail Mariëlle

Werken bij MooiMerk?

We zijn altijd op zoek naar talent.
Stuur gerust een open sollicitatie.


Pak je kans en solliciteer!