Ontmoet ons team

 

Kies je voor MooiMerk? Dan krijg je met ons te maken. En geloof ons, dat wil je. Ontmoet dus beslist ons team. Van ontembare creatief tot stipte projectmanager. En van merkstrateeg tot beeldmakers en grafisch vormgevers.

Samen zorgen we dat jouw merk resultaat oplevert!

Helmert 

Eigenaar / art director

Helmert is een creatief én een ambitieuze ondernemer. De ideeën blijven borrelen en bruisen. Dat zie je terug in z’n schetsen en logo-ontwerpen. Hij heeft oog voor detail. Niet voor niets ziet de aankleding van onze studio er heel aantrekkelijk uit. Helmert neemt graag een uitgebreid kijkje in de keuken van de klant. Dat inspireert hem. Net als mooie verhalen en sprekende beelden. Kennismaken? Als netwerker pur sang staat hij altijd open voor een gesprek.

 

mail Helmert

Niels

Creative Director

Niels is dol op design, (merk)strategie en digitale technologie. En waarempel, dat komt allemaal prachtig samen in zijn rol bij MooiMerk. Hij zit het liefst bij klanten of met collega's te sparren over creatieve concepten, en probeert iedereen om hem heen aan te steken met zijn overdosis aan enthousiasme. Ook houdt hij zich graag bezig met de grote lijn: het moderniseren en aanscherpen van de dienstverlening. Als storyteller pur sang is hij naast zijn job vaak achter zijn typemachine te vinden, al is wat hij dan schrijft pure fantasie.

 

mail Niels

Nicky

Digital designer

Onze vrolijke Nicky is niet in één woord te vangen. Haar kledingkast kent alle kleuren van de regenboog. En ze voorziet het team dagelijks van inspiratie in alle vormen en maten. Met heel wat jaren ervaring als digital designer levert ze de mooiste ontwerpen op.

 

mail Nicky

Melissa 

Projectmanager

Melissa is voor alle klanten van MooiMerk hét aanspreekpunt. Met een duidelijke planning en uitstekende communicatie behoudt ze het overzicht als geen ander. Zowel grote als kleine projecten krijgen de aandacht die ze verdienen, waardoor klanten en collega’s altijd goed geïnformeerd zijn. Mocht er onverhoopt toch iets anders lopen dan verwacht, dan houdt Melissa het hoofd koel en zoekt ze naar passende oplossingen.

 

mail Melissa

Joshua

Fotograaf

Joshua is senior fotograaf bij MooiMerk en MooiBeeld. Al op jonge leeftijd ontdekte hij het mooie vak fotografie in zijn geboorteplaats op het platteland van Noord-Holland. Na zijn studies Fotografie in binnen- en buitenland heeft Joshua een stijl ontwikkeld waarin persoonlijkheid en eenvoud samensmelten. Joshua heeft zijn sporen verdiend in de mode en reclame-industrie. Zijn werk is gepubliceerd in vele Nederlandse tijdschriften. Zijn stijl is herkenbaar aan het mooie licht. En aan de manier waarop hij mensen op hun gemak stelt voor de camera.

 

mail Joshua

Jonathan

Grafisch vormgever

Jonathan is een hele enthousiaste en leergierige junior grafisch vormgever. Voor collega's en klanten zet hij graag zijn beste beentje voor. Hij vindt het geweldig om een compleet nieuwe huisstijl voor klanten neer te zetten. En hij experimenteert graag met logo's. Jonathan doet zijn werk met veel passie en creativiteit en is niet snel tevreden. De lat ligt hoog. Hij is vaak in voor een potje tafeltennis of voetbal. Sportief als hij is, gaat hij altijd voor de winst!

 

mail Jonathan

Wendie 

Financieel  

Wendie verzorgt de financiën en is op de achtergrond betrokken bij de processen binnen MooiMerk. Het team kan op haar rekenen. Super belangrijk! Want blije medewerkers zorgen voor gelukkige klanten! Wendie geniet ervan om alles op een rijtje te hebben. Zo ondersteunt ze het team en draagt ze een belangrijk steentje bij aan onze groei.

 

mail Wendie

Elice 

Merkstrateeg

Elice houdt van mooie klanten en mooie merken. Haar credo: ‘Buiten winnen is binnen beginnen’. Want door binnen te beginnen, bouw je een uniek en sterk merk op. Daarom starten we bij MooiMerk altijd bij de identiteit van het bedrijf. Dit levert een merkbelofte op die authentiek én relevant is. Elice is –na 5 jaar MooiMerker– als freelancer aan ons verbonden. 

Merkvraag?

Gezocht 

Designer (28-36 uur)

Als projectmanager zorg je dat het team én de klant weet waar we staan. Je werkt met een creatief team voor bedrijven in de bouw- en maakindustrie. Daarbij is eerlijkheid en persoonlijk contact erg belangrijk. Je bewaakt het hele traject. Van het opmaken van offertes, het geven van updates tijdens het creatieve proces tot het versturen van de facturen. Oftewel jij hebt de touwtjes helemaal in handen en wij kunnen onze projecten met vertrouwen aan jou overdragen.

Bekijk de vacature