MooiMerk legde de basis voor ons nieuwe merk Vecore

Reinald Bronkhorst – eigenaar Vecore

Fris, helder, overtuigend

 

Hoe vertaal je zo’n merkidentiteit naar concrete content? Ook daarover had MooiMerk goede ideeën. Reinald: “Het websiteontwerp en het beeldconcept bleken goed te passen bij het merk Vecore. Dat gold ook voor de webteksten, die MooiMerk schreef met de kernwaarden in het achterhoofd. Die hebben dezelfde frisheid en helderheid. En overtuigingskracht.”

 

Check vecore.nl

Merkidentiteit met karakter 

 

MooiMerk is sterk in merken. Dat wist Reinald Bronkhorst, oprichter en directeur van Vecore, al wel langer: “Een aantal jaren geleden ontwikkelde MooiMerk ook de merkstrategie van Stapp.in. Tot onze volle tevredenheid! Voor Vecore wilden we een frisse uitstraling met kwaliteitsbeleving. Dat is gelukt. MooiMerk creëerde een karaktervolle merkidentiteit, met positionering, kernwaarden, huisstijl en logo. En natuurlijk de slogan ‘Drives mobility forward’. Ja, ze hebben ons echt verrast.”
 

Een krachtig merk creëren

 

Autodelen is hot. Want: voordelig én milieubesparend. Ook voor leasemaatschappijen, autoverhuurders, wagenparkbeheerders en mobiliteitsplatformen. Maar hóe integreer je de autodeeloplossing zakelijk succesvol? Met Vecore, dé oplossing voor slimme mobiliteit. Dankzij doordachte technologie wordt het wagenparkbeheer tot liefst 40% efficiënter. En natuurlijk heel duurzaam. Kat in het bakkie? Nou, er moest nog wel een krachtig merk worden gecreëerd. 

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en jouw doelstellingen. Ben je ook nieuwsgierig naar merkbaar resultaat? Laten we kennismaken. Bel 0342 200 200 of mail info@mooimerk.com.

scroll voor de volgende case..

Bosch Beton

Laden..