NieuwMerk: Volledig nieuwe strategie voor Ratio Electric

Innovatief de toekomst in

Vernieuwen en verbeteren is diep geworteld in de identiteit van Ratio Electric. Al sinds de start ruim 60 jaar geleden ontwerpt en levert het bedrijf oplossingen voor de verdeling van netspanning op werkplekken en kantoren. Daarnaast biedt het ook nog oplossingen naar vraagstukken vanuit de markt. Denk aan laadoplossingen voor voertuigen en walstroomaansluitingen voor vaartuigen.

2020 was het jaar dat Ratio Electric werd overgenomen door een andere organisatie. Dat was het moment dat de directie bij MooiMerk aanklopte om een sterk merk te bouwen. Een die aansluit bij de sterke groeiambities van het bedrijf.

middelen interesse fotografie logo merkidentiteit huisstijl

Unieke eigenschappen vertaald naar de merkbelofte

Bij Ratio gaan innovaties altijd samen met eenvoud. Dat is waar ze voor staan en gaan. Nuchter en zonder teveel poespas maakt de producten van Ratio functioneel, betrouwbaar en ook nog eens prettig in gebruik. Ook de service die Ratio biedt, blinkt uit in kwaliteit en eenvoud met aantrekkelijke garanties. 

De toegankelijkheid van Ratio en zijn medewerkers zorgt ervoor dat ze altijd open staan om te helpen. Met welk vraagstuk dat ook is. Deze unieke eigenschappen hebben we gevangen in een nieuwe en passende merkbelofte; Powered by Simplicity.

Is jouw merk al onweerstaanbaar?

Wij helpen graag met het creëren van een opvallend merk.
Samen zorgen met jou zorgen we ervoor dat deze onweerstaanbaar wordt en blijft.

 

Ja! Dit wil ik!

Nieuwe uitstraling van het merk

Bij deze nieuwe visie hoort natuurlijk ook een passende uitstraling. Met deze nieuwe uitstraling laat Elektro letterlijk zien dat er een frisse wind door de organisatie waait. De kleuren en vormen passen bij het innovatieve en no-nonsense karakter van het bedrijf. De kleuren zijn herkenbaar maar net een tikje frisser en nieuwer dan het was. Ook hebben we onderscheid gemaakt tussen de verschillende markten die Ratio aanspreekt. Zowel in naamgeving als in kleurstelling.

Wil jij ook een merk dat het (verschil) gaat maken?

Wij helpen jou graag met een merkbaar resultaat in jouw marketing. Resultaat dat het verschil maakt. Nieuwsgierig naar dit resultaat?

Ja! Vertel me meer!

scroll voor de volgende case..

Brisk

Laden..