MooiMerk brengt onze klantverhalen in beeld

Michel Gerritsen – marketingmanager Rabobank Gelderse Vallei

Rabobank Gelderse Vallei


Mogen we trots zijn op onze regio? Jawel toch! We delen die trots met Rabobank Gelderse Vallei. Deze bank is betrokken bij de lokale samenleving en de lokale ondernemers. Dichtbij dus. En daar ondersteunen we graag bij, op allerlei manieren; uitvoerend én conceptueel. Michel Gerritsen,  adviseur Marktbewerking, Communicatie en Coöperatie bij Rabobank Gelderse Vallei over Mooimerk: “We werken graag samen met partners die weten hoe het bij ons werkt.”

Fotografie en film

 De klanten van Rabobank Gelderse Vallei zijn bekend met het ledenmagazine Dichterbij. Michel: “MooiMerk verzorgt al jaren naar tevredenheid de fotografie voor dit blad. ons ledenmagazine. Hierin komen onze eigen medewerkers en echte klantsituaties in beeld..”

MooiMerk doet nog veel meer voor Rabobank Gelderse Vallei. Denk bijvoorbeeld aan het opmaken en leveren van flyers en posters of de signing voor onze kantoren. “Ook hierbij volgt MooiMerk de de richtlijnen van Rabobank Nederland.”
 

 

MooiMerk denkt mee met campagnes

Rabobank is heel actief met lokale campagnes. Bijvoorbeeld over duurzaamheid. Michel: “Onlangs lieten we een energiehuis ontwikkelen: een huisje van zonnepanelen. MooiMerk bedacht en produceerde een heus promohuis. Binnenin het huisje vertellen we op bedrukte doeken meer over verduurzaming van de eigen woning. MooiMerk dacht zelfs mee over de logistiek en de opslag van het huisje.”

Ander voorbeeld: Rabobank Food Court, een projectweek voor basisscholen over het tegengaan van voedselverspilling. “MooiMerk ontwikkelde hiervoor allerlei middelen, zoals een reuze-lunchbox met daarin het lespakket, schorten, boekjes met ruimte voor recepten en een magneetsticker voor de foodtruck.”

We gaan voor nóg meer resultaat
 

Mooie dingen maken is natuurlijk leuk. Maar ze moeten wel effect hebben. Dat vinden wij. En dat vindt Rabobank Gelderse Vallei ook. Michel: “MooiMerk denkt daarin creatief met ons mee. Zo gaan we het energiehuisje breder inzetten, zodat we nog meer mensen bereiken.

Ook denken we na over een vervolg van Food Court. Op events gaan we bij de koffie iets lekkers serveren dat is gemaakt van oud brood. Zo kunnen we laten zien wat Rabobank zelf doet tegen voedselverspilling.”

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en jouw doelstellingen. Ben je ook nieuwsgierig naar merkbaar resultaat? Laten we kennismaken. Bel 0342 200 200 of mail info@mooimerk.com.

scroll voor de volgende case..

Tuytel

Laden..