Nieuwe strategie voor MPS systems

Van een productgedreven organisatie naar één waar service voorop staat

 

MPS ontwerpt en maakt drukpersen voor over de hele wereld. De persen voor labels en flexibele verpakkingsmaterialen zijn vooral terug te vinden in drukkerijen die hoge kwaliteit en kwantiteit nastreven. Daarom focust MPS zich steeds meer op de productiviteit van de drukpers. Inmiddels is de techniek  zo ver dat MPS data uit haar machines kan halen. Op basis van inzichten uit de data, kunnen drukkerijen een veel hogere productiviteit realiseren met hun drukpers(en)..

MooiMerk is gevraagd om voor MPS een merkverhaal en merkbelofte te ontwikkelen die aansluit bij de strategie van het bedrijf en deze intern en extern laat leven. Op zo’n manier dat de strategie richting geeft en ervoor zorgt dat de klant voor MPS kiest.

Een nieuwe merkbelofte die onderscheidend is

Door het uitvoeren van een concurrentie-analyse, interviews met de CEO, managers, medewerkers én klanten in binnen- en buitenland is de merkidentiteit van MPS vastgesteld. Deze identiteit laat zien waar MPS voor staat en maakt meteen aan de doelgroep bekend wat ze van MPS kunnen verwachten. De merkwaarden sluiten hier perfect bij aan en versterken de identiteit. 
 

Een nieuwe payoff: Connect to Grow

Op basis van service gaat MPS een lange termijn verbinding aan met zijn klanten. De data die zij verkrijgen vanuit de machines zorgt ervoor dat MPS de klant kan adviseren over het efficiënt gebruiken van de drukpers. Dat bespaart de klant niet alleen tijd en geld, maar stimuleert ook de groei. Deze nauwe contacten met de klant zorgen er ook voor dat MPS in staat is haar eigen producten te kunnen (door)ontwikkelen. Op deze manier groeit MPS samen met de klant door. De nieuwe merkbelofte, Connect to Grow, sluit hier naadloos op aan.

Valt jouw merk al op?

Wij helpen graag met het creëren van een opvallend merk.
Samen zorgen met jou zorgen we ervoor dat deze onweerstaanbaar wordt en blijft.

Ja! Dit wil ik!

scroll voor de volgende case..

Bakker Bedrijfswagens

Laden..