Rebranding: Van Falk Handel naar Montagemarkt

Alle gemak voor gevel en dak

FALK lanceerde in maart 2019 een nieuw merk: MontageMarkt. Hier kan de vakman direct terecht voor dak- en gevelbekleding inclusief bijbehorende accessoires. MontageMarkt, voortgekomen uit FALK Handel, telt drie franchisevestigingen: in Ede, Grou en Waalwijk. “MooiMerk dacht mee in de rebranding van FALK Handel. Ze bedacht de naam en de pay-off (‘Alle gemak voor gevel en dak’) en ontwikkelde de huisstijl en het logo. Ook ontwierp MooiMerk de website en de uitnodiging van de opening. De naam MontageMarkt bekt lekker, nú moet het concept zich nog bewijzen.”

positionering logo website magazine corporate identity

Een nieuw concept voor een vertrouwd bedrijf

Een merk is er niet zomaar. MooiMerk vindt dat een merk moet staan als een huis. Daarom beginnen we altijd met een onderzoek. We verkennen de markt en gingen in gesprek met het management en enkele medewerkers van MontageMarkt (eerst Falk Handel). En we communiceerden met klanten om te ontdekken hoe zij tegen de huidige producten en dienstverlening van Falk Handel aankeken. Op basis hiervan ontwikkelden we de merkstrategie. Branding gaat over duidelijk maken wie je bent en wat je te bieden hebt. De merkbelofte van het bedrijf is van groot belang. Dit is álles wat het bedrijf moet waarmaken.

Wil je ook merkbaar resultaat behalen uit je marketing? 

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en jouw doelstellingen. Ben je ook nieuwsgierig naar merkbaar resultaat? Laten we kennismaken. Bel 0342 200 200 of mail info@mooimerk.com.

scroll voor de volgende case..

Rabobank

Laden..