Een nieuwe merkidentiteit voor Brisk Industrial Design

Duurzame kunststof producten met functionele en aantrekkelijke kenmerken

 

Dat is wat Geert van Uffelen doet. Binnen zijn branche zorgt hij voor de nodige opschudding. Door met zijn eigen frisse en vernieuwende blik te werk te gaan, doet hij het nét iets anders dan de rest. En juist dat heeft gezorgd voor een sterke basis van zijn ontwerpbureau: Uffelen Design & Consultancy. Niet alleen kleine partijen weten hem namelijk te vinden, ook grote multinationals kloppen met regelmaat bij van Uffelen Design & Consultancy aan. 

Geert benaderde MooiMerk omdat hij zijn successen uit wilde bouwen en de groei van het bedrijf wil laten zien. Van Uffelen Design & Consultancy is namelijk geen eenmanszaak meer. Samen hebben we de identiteit van zijn merk vastgesteld en aan de hand van die merkidentiteit hebben we een nieuwe positionering en eigen methodiek ontwikkeld. Passend bij het bedrijf. 
 

Een nieuwe merkidentiteit én een nieuwe bedrijfsnaam

 

Tijdens ons vooronderzoek zijn we helemaal in het bedrijf gedoken. Door het houden van interviews met  klanten, het uitvoeren van een marktanalyse en gesprekken met Geert zelf, ontdekten we hetgeen wat het merk maakt. Zo konden we het bedrijf voorzien van een merkidentiteit met bijpassend merkverhaal. En dat niet alleen. Van Uffelen Design & Consultancy werd Brisk Industrial Design. 

Brisk industrial Design staat voor een flexibel, veelzijdig, vooruitstrevend ontwerpbureau met een passie voor kunststof. De eigen methodiek en manier van werken hebben we gevangen onder de ‘3-D methode’, wat staat voor Design, Develop & Deliver. Met deze drie woorden is in één oogopslag duidelijk dat het gaat om een full-service concept. Op deze manier positioneert Brisk zich als een professionele en vernieuwende start-up.

 

Is jouw merk al onweerstaanbaar?

Wij helpen graag met het creëren van een opvallend merk.
Samen zorgen met jou zorgen we ervoor dat deze onweerstaanbaar wordt en blijft.

Ja! Dit wil ik!

Duurzame kunststof producten met functionele en aantrekkelijke kenmerken

 

Bij een nieuwe merkidentiteit hoort uiteraard ook een nieuwe huisstijl. Eentje die naadloos aansluit bij het merk en de merkwaarden. Fris, vernieuwend, nieuwsgierig maar ook écht specialistisch. Op basis van deze vier waarden hebben we een passende huisstijl weten te creëren. De huisstijlkleuren in diverse tinten blauw samen met groen en een uniek kleurverloop zorgen voor een brisk, ofwel frisse uitstraling. Nieuwsgierig naar de rest van de huisstijl en de uitkomst van dit kleurenpalet? Hieronder zie je een impressie van het logo, de vernieuwde website en een aantal huisstijlmiddelen.
 

Wil jij ook een merk dat het (verschil) gaat maken?

Wij helpen jou graag met een merkbaar resultaat in jouw marketing. Resultaat dat het verschil maakt.

Nieuwsgierig naar dit resultaat?

scroll voor de volgende case..

MPS

Laden..