Het verhaal van MooiMerk stond ons aan

Gert van Lagen jr.  – mede-eigenaar Boer Beter

Klanten met passie en ambitie

 

Wij houden ervan. Neem nu de mannen van Boer Beter. Die leveren alles wat de agrariër nodig heeft. Producten én adviezen. En dat doen ze met enorm veel kennis en enthousiasme. Het bedrijf begon in 2015 onder een andere naam, maar besloot in 2018 tot een naamswijziging. Aan MooiMerk de eer om de merkstrategie neer te zetten.

fotografie positionering design magazine website logo flyer corporate identity

Merk met belofte

Het verhaal van MooiMerk stond hem aan. Daarom koos mede-eigenaar Gert van Lagen jr. voor ons bureau. “MooiMerk bouwt echt aan een merk. Dát was precies wat we nodig hadden. Ze presenteerden drie naamvoorstellen. Boer Beter viel gelijk in goede aarde bij ons allemaal. Dat klinkt goed en heeft een positieve uitstraling. En er zit een belofte in. Want dankzij onze producten en adviezen kunnen onze klanten beter boeren. En dát willen we bereiken.” 

Fris en helder; hele verbetering

De merkstrategie stond. En we pakten dóór naar het nieuwe logo en de huisstijl. Gert: “Wat voor de naam geldt, gaat ook op voor de vormgeving. Die is fris en helder. Een hele verbetering; je zou ons oude logo en huisstijl eens moeten zien. In diezelfde nieuwe stijl ontwierp MooiMerk de website en een productbrochure. En een brochure over ongediertebestrijding, ook een activiteit van ons. Ook de autobelettering ziet er heel strak uit. En natuurlijk staat ons logo ook op de bedrijfskleding.”

Voor de website en de brochures maakte MooiMerk ook de foto’s. In een heel eigen stijl. Geen gelikte foto’s, maar oprechte en ongedwongen beelden met een positieve sfeer. 
 

 

Huisstijl

De volledige huisstijl is uitgewerkt van briefpapier tot visitekaartjes en enveloppen.
Alle communicatie is mooi één geheel.

 

Roll - up banners

Presentatiemateriaal voor op open dagen waarbij de diensten mooi gepresenteerd worden.

 

Busbelettering

Bestickering in stijl zorgt ervoor dat de bussen van BoerBeter een rijdend visitekaartje zijn.

 

Introductie

Voor de start van de dienst 'plaagdierbeheersing' is een flyer gemaakt die uitgedeeld werd bij de bestaande klanten.

 

 

 

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en jouw doelstellingen. Ben je ook nieuwsgierig naar merkbaar resultaat? Laten we kennismaken. Bel 0342 200 200 of mail info@mooimerk.com.

scroll voor de volgende case..

Vecore

Laden..