Sfeervolle momenten verkopen

Ontdek hoe. Scroll verder

Een haard is bijna nooit meer een functioneel apparaat om je huis warm te houden. Het gaat vooral om de sfeer die een haard in huis brengt. En hoe verkoop je sfeer? 

 

 

 

Verkoop van haarden en kachels

Sfeer maken met resultaat

Van Manen weet precies hoe je sfeer verkoopt. Loop maar eens bij hen door de showroom. Mooie woonkamer hoekjes met prachtige haarden en kachels. Overal knappert een vriendelijk vuurtje je tegemoet. 

MooiMerk is al 5 jaar partner van Van Manen. Elke maand zitten we om tafel om plannen te maken. Hoe kunnen we de doelgroep de sfeer van een kachel al laten beleven voordat ze hem gekocht hebben? Hoe zorgen we dat ze de weg weten te vinden naar Van Manen?

 

 

Logo restyle

Het goede behouden en de rest weglaten. Dat is in het kort een goede restyle. Bij van Manen is onder andere het zwarte dakje verdwenen. Door er een driehoek aan toe te voegen wordt het beeldmerk een gestileerde haard.

En wie ziet de tintwijziging in de kleur rood?

In contact met de doelgroep

Als mensen je niet kennen komen ze ook niet naar de showroom. Daarom hebben we een jaarplan ontwikkeld voor online en offline communicatie. Hierdoor blijven we continue in contact met de doelgroep. 

Neem bijvoorbeeld dit inspiratie magazine:

Beleving in de showroom

Een showroom moet de verwachtingen van de bezoeker invullen. Liever nog; moet de verwachtingen overtreffen. Dus bij Van Manen zul je geen kale muur aantreffen. Alles staat in het teken van inspiratie en warmte.

Ook de buitenzijde van de showroom wordt niet vergeten. We laten zien dat Van Manen niet stilstaat en dat er constant gewerkt wordt aan vernieuwing. 

Bent u ook verkoper van sfeer en beleving?
Laten we dan om tafel gaan!

Neem contact op