60% merkbekendheid in één jaar.

Ontdek hoe. Scroll verder.

De opdracht: zo veel mogelijk merkbekendheid in korte tijd.

Én een totaal nieuw concept introduceren: autodelen.

De toekomst is nu

Ons autogebruik verandert in de nabije toekomst. Autobedrijf Brandsen was niet van plan daarop te wachten. Ze ontwikkelden een nagelnieuw concept: autodelen. Simpel gezegd: de auto in jouw straat kun je openen met je smartphone. En je betaalt per kilometer.

 

Thuismarkt Barneveld wilden ze eerst veroveren. Wij hielpen het nieuwe merk op te zetten. Van naam en logo tot openingscampagne en responsive website.

Boodschap herhalen = boodschap onthouden

Mensen onthouden een boodschap pas als ze het meerdere keren gezien hebben. Voor Stapp.in gebruikten we diverse kanalen om onder de aandacht te blijven. Van advertenties tot huis-aan-huis flyers en van explanimation tot een olijke strip.

Hoofdfunctie website? Informeren!

Omdat het autodelen helemaal nieuw is, moet de website vooral informeren. De bezoeker vraagt zich af: wat is autodelen? En wat heb ik eraan?

 

Dus we leggen uit wat het concept is, hoe het in de praktijk werkt en wat de voordelen zijn. Het wordt pas echt tastbaar met een rekensommetje: een handige tool laat bezoekers tot in detail zien wat hun eigen auto kost. Uiteraard in vergelijking met een Stapp.in-abonnement.

We zitten inmiddels al op 10 franchizers. Stapp.in gaat door!

Reinald Bronkhorst

Stapp.in gaat door

Stapp.in is als eerste gestart in Barneveld. Maar daar is het niet bij gebleven. Ondertussen zijn de deelauto's ook te vinden in Veenendaal, Utrecht, Klaaswaal, Almere en zelfs over de grens in België! 

Merkbaar resultaat uit je marketing?

 

Dat is waar het vanaf nu over gaat!
Bel even met Helmert (0342) 200 200.