40 aanvragen per maand
met de nieuwe website

Ontdek hoe. Scroll verder.

De opdracht: in korte tijd veel bezoekers naar de nieuwe website trekken. En ervoor zorgen dat zij een prijsaanvraag doen.

Specialiseren is kiezen

Goor Metaal maakt van alles van staal. Maar één product werd vanuit passie een specialisatie: stalen deuren. Op hun nieuwe bedrijfswebsite wilden ze daarop veel meer de nadruk leggen.

 

Wij adviseerden om er een aparte website van te maken: een nieuwe naam - náást de huidige bedrijfsnaam - met bijpassend logo. Dat werd: ‘Stalendeuropmaat’. Zo weet de bezoeker direct waar het om draait.

 

We analyseerden het zoekgedrag naar stalen deuren. Daar optimaliseerden we de pagina’s en teksten op. Zo was de website binnen no-time vindbaar via Google en andere zoekmachines.

 

De website levert Stalendeuropmaat.nl enorme tijdwinst op

Klanten stellen zelf hun stalen deur samen met de online configurator. Het ontwerp wordt realtime in een woonsituatie getoond. Bij elke wijziging verandert direct de prijs. Met een heldere aanvraag als resultaat. Stalendeuropmaat.nl kan vaak direct starten met inmeten.

 

De website helpt dus klant én ondernemer.

Drempelvrees

Niemand laat zomaar ergens zijn gegevens achter. Dus hoe richt je je website zo in dat mensen jou het vertrouwen geven en een aanvraag doen?

 

Bij Stalendeuropmaat hebben we gekozen voor een eenvoudige configurator: in enkele stappen stellen mensen hun deur tot in detail samen. Bij iedere keuze werd direct de prijs aangepast. 100% prijstransparantie, dus.

 

Aan het einde is slechts een e-mailadres nodig om de aanvraag te versturen. De bezoeker krijgt vervolgens netjes een offerte in zijn mailbox.

Bewijs, bewijs, bewijs

Stalendeuropmaat is gebouwd om de potentiële klant te overtuigen dat zij de beste partij zijn voor een stalen deur. Dus van homepagina tot aan de contactpagina: overal wordt de bezoeker overtuigd dat Stalendeuropmaat dé partij is om mee in zee te gaan.

Na een half jaar kwam er al 50% van de particuliere omzet van de nieuwe website

Evert Goor

Inspireren

Stalendeuropmaat toont hun kwaliteit: op inspirerende projectpagina’s met foto’s van stalen deuren in stijlvolle interieurs. Zo krijgt de bezoeker direct een goed beeld van de mogelijkheden...

Enthousiast?

Stuur mij jullie magazine

Merkbaar resultaat uit je marketing?

 

Dat is waar het vanaf nu over gaat!
Bel even met Helmert (0342) 200 200.