Sandwichpanelen gemaakt door vakmensen

scroll verder

Betrouwbaar, betrokken, slagvaardig en slimme oplossingen.

Dat zijn de kernwaarden van Falk.

MooiMerk maakt de kernwaarden visueel in diverse uitingen.

 

Nieuwe passende huisstijl en stijlvolle fotografie

Falk Bouwsystemen produceert sandwichpanelen. Ze hebben inmiddels al meer dan 12,5 miljoen meter sandwichpaneel gemaakt! Deze vakmensen hebben een passie voor wat ze maken. Het moet tot in detail perfect zijn. En dat merk je als je rondloopt op het bedrijf. MooiMerk heeft de kernwaarden vertaald in aansprekende beelden en producten. 

Een beurs met architecten als doelgroep. Wat ga je dan presenteren? Wij kozen voor 'onbegrensde creativiteit'. Dit hebben we tot uiting gebracht door gebogen panelen op een plateau te laten draaien. Daarnaast konden architecten zelf meeschetsen op grote vellen papier.

Fotografie van vakmensen

Falk is een bedrijf dat erg trots is op zijn vakbekwame mensen. Dat hebben we in beeld vertaald. Harde werkers met een hart voor hun bedrijf.

Luxe drukwerk

 

Per product is er een stevig productblad gemaakt. Hierin is het product helder gepresenteerd in woord en beeld. Altijd voorzien van een foto van één van de medewerkers. Wel zo persoonlijk.

 

Door gebruik te maken van druktechnieken als: spot-vernis, matlaminaat en speciale papiersoorten krijgt de brochure een kwaliteitsuitstraling die past bij de kwaliteit van Falk producten.

Werkzaamheden in beeld

In dezelfde sfeer hebben we diverse foto's gemaakt van de werkzaamheden binnen de fabriek. Het hele proces in beeld met de vakmensen centraal.

Merkbaar resultaat uit je marketing?

 

Dat is waar het vanaf nu over gaat!
Bel even met Helmert (0342) 200 200.