Minimolens met maximaal rendement

Wek je eigen stroom op met BESTWIND

 

Wek je eigen stroom op met BESTWIND

BESTWIND is een nieuw merk met een totaal nieuw product. Een kleine, krachtige windmolen waarmee je als bedrijf of particulier je eigen energie opwekt. Het concept is onderscheidend, want de koper stelt zelf zijn windmolen samen. Bovendien kan hij rekenen op uitstekende service van moederbedrijf Bettink Service Team in Barneveld.

 

MooiMerk ontwikkelde het logo, de huisstijl en de website.

 

Het logo is gebaseerd op de bladen van de windmolen. Een even logische als visueel fraaie keuze. Het resultaat: een onderscheidend en herkenbaar logo.

Uit alle ideeën ontstond een eenvoudig en krachtig beeldmerk, met de merknaam in een uniek lettertype. 

Op basis van de huisstijl ontwikkelden we het concept voor de website. De website maakt op heldere wijze de onderscheidende voordelen duidelijk van een BESTWIND-windmolen. In tekst én beeld. 

Het meest opmerkelijke onderdeel is de calculator. De websitebezoeker stelt zijn eigen windmolen samen. Hij kiest de fundering de hoogte en zelfs de kleuren. Optioneel kan hij de molen uitbreiden met BESTSTORAGE (energieopslag) en BESTSUN (zonnepanelen).

 

Extra persooblijk is de mogelijkheid omje eigen omgeving te kiezen. Dit geeft een alvast goede en overtuigende impressie. Alles op de website is gericht op informeren, verleiden en overtuigen. Met als prachtige conversie een windmolen op maat in je eigen kleuren.

Test het zelf!

We maakten ook het ontwerp van de autobelettering. Want als bedrijf in schone energie moet je natuurlijk elektrisch rijden. Deze Tesla is echt een eyecatcher geworden.

Bekijk foto’s van werkplaats en het experience center bij de klant en van de opbouw van de molens: