Lastige vacatures ingevuld door slimme campagne

Sonja van Seventer – HR manager Bakker Bedrijfswagens

Samen sleutelen aan het merk

Bijzonder bedrijf hoor, Bakker Bedrijfswagens. Met circa 220 medewerkers, 9 dealervestigingen én een satellietvestiging in midden- en oost-Nederland is het een belangrijke speler in de markt van bedrijfswagens. In 2018 was het bedrijf nog winnaar van de DAF Truck Sales Award. Kortom, Bakker Bedrijfswagens is lekker op weg. En MooiMerk sleutelt mee. 

Vakmensen. Ze zijn lastig te krijgen. Ook voor Bakker Bedrijfswagens. Bakker heeft vooral behoefte aan goede bedrijfswagenmonteurs. Een uitdaging, want de vraag is vele malen groter dan het aanbod. HR-manager Sonja van Seventer: “Aan MooiMerk de vraag om hiervoor een wervingscampagne op te zetten. Als basis bedachten ze de slogan ‘Sleutel aan je carrière’.

Dankzij de wervingscampagne hebben we inmiddels al 5 collega's aangenomen. Daar zijn we blij mee!

Social-mediacampagne

MooiMerk ontwikkelde meerdere uitingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Zoals een werken bij pagina op de website, advertenties in huis- aan-huis bladen, abri’s en een social-mediacampagne. Sonja: “Het was even pionieren welk medium het beste aansloeg. Het meest succesvol bleek de social-mediacampagne, die we specifiek richten op de doelgroep. Daar zijn we dus mee doorgegaan.”

Merkbaar resultaat uit je marketing?

 

Dat is waar het vanaf nu over gaat!
Bel even met Helmert (0342) 200 200.