MooiMerk bouwt mee aan onze zichtbaarheid en herkenbaarheid

Brand Jan van den Bosch – Bosch Beton

Werken aan zichtbaarheid en herkenbaarheid

In 1968 begon Gert van den Bosch met het produceren van betonnen veeroosters. Later werden dat elementen voor mestbakken en sleufsilo's.  Inmiddels, meer dan 50 jaar is dit bedrijf marktleider keerwanden voor West-Europa. Een prachtbedrijf dat we graag helpen met hun zichtbaarheid en marketing. 

Brand Jan van den Bosch, lid van het managementteam en verantwoordelijk voor de marketing: “We hadden behoefte aan een nieuwe partner in grafische vormgeving. We kenden het werk van MooiMerk en dat ziet er heel goed uit. Het klikte goed, dus besloten we tot een samenwerking.”

design fotografie magazine website concept

Nieuwe, frisse uitstraling 

Bosch Beton is een gerenommeerd bedrijf dat bewust bezig is met marketing. Ze pasten de huiskleuren en het logo al heel consistent toe. Toch wilde Bosch Beton méér. Ze zochten een creatief bureau dat puik werk levert én flexibel is in de samenwerking. We creëerden een nieuwe, frisse uitstraling. De kleuren en het logo bleven. En daarmee de visuele herkenbaarheid. 

Advertenties, brochures en webontwerp

Sindsdien ontwerpen we allerlei middelen. Zoals advertenties en productbrochures, voor zowel de Nederlandse als de Duitse markt. Brand Jan: “Onlangs maakte MooiMerk het ontwerp voor onze nieuwe website. We hadden hiervoor vier partijen uitgenodigd, maar MooiMerk overtuigde het meest. Voor de website maakte MooiMerk ook de portretfoto’s van al onze medewerkers.”

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en jouw doelstellingen. Ben je ook nieuwsgierig naar merkbaar resultaat? Laten we kennismaken. Bel 0342 200 200 of mail info@mooimerk.com.

scroll voor de volgende case..

FALK Bouwsystemen

Laden..